Nobel cover image

Ace & Tate

Ace & Tate is een snel groeiende omnichannel opticien actief in meerdere landen in Europa. Online en offline gaan bij Ace & Tate naadloos in elkaar over. Ace & Tate biedt de consument een vernieuwend alternatief voor een dagelijkse bril tegen een scherpe prijs.

Passie

Ace & Tate voorziet in de behoefte van de moderne consument die een bril ziet als veel meer dan een gebruiksvoorwerp. Een consument die zowel offline als online geïnspireerd wordt, winkelt en in contact wil staan met een merk. Een consument die altijd op zoek is naar de beste deal en de beste kwaliteit. In de grote wereldwijde brillenmarkt, is Ace & Tate een innovator met een ongekend groeipotentieel.

Actie

Nobel heeft een minderheidsbelang en is niet dagelijks betrokken bij de onderneming. In haar rol heeft Nobel ondersteuning geleverd bij het uitdenken van de groeistrategie en de financiering van de onderneming.

Ambitie

Ace & Tate wordt de grootste omnichannel opticien van Europa. Het merk creëert begeerte en zet de nieuwe standaard in de markt voor brillen.

Maître is de grootste verskeuken van Nederland. In deze keuken in Oude Tonge bereiden wij met ca. 120 mensen dagelijks…

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten voor de hygiënische procesindustrie. S.K.S. is in Nederland uitgegroeid tot marktleider in haar segment.

Vitaminstore is de grootste omnichannel retailer in de Nederlandse markt van premium vitamines, mineralen en supplementen.

Leapp is de grootste omnichannel retailer in de markt voor refurbished Apple apparatuur

Wave is een van de grootste kappersondernemingen van de Benelux met meer dan 160 salons en meer dan 1 miljoen klanten verdeeld…

Oad is een gecombineerde bus- en touroperator. Als busonderneming regelt Oad met ruim 50 touringcars vervoer voor uiteenlopende klanten.