Leidende producent van pluggen en mallen voor de composietindustrie in Nederland

€15 miljoen

Heerenveen

www.nedcam.com

Meerderheidsbelang

100

September 2023

Passie

Nedcam – begin 2023 nog finalist van de Verkiezing Friese Onderneming van het jaar, opereert met haar team van meer dan 100 medewerkers vanuit Heerenveen (NL) en Rhede (DE). Vanuit ambitie, gedrevenheid en tientallen jaren aan technologische kennis, ervaring en innovatie, heeft Nedcam een leidende positie opgebouwd in onder andere de jachtbouw-, automotive- en windsector. De passie voor vakmanschap, innovatie en kwaliteit zit vervlochten in het DNA van de organisatie en is een belangrijke drijver voor het groeiende succes van Nedcam.

Actie

Nobel zal Nedcam actief ondersteunen bij de verdere uitbouw en professionalisering van de onderneming, waarbij onder andere gefocust zal worden op i) het optimaliseren van systemen, organisatie en processen, ii) de omvang en kwaliteit van de omzet verder vergroten door middel van versterkte focus op haar core-capabilities en markten en iii) nieuwe markten aanboren.

Ambitie

De leidende positie van Nedcam verder uitbouwen, waarin innovatie, professionaliteit en duurzame groei voor ons centraal staan.