Exit: Van Loon Groep (april 2023)

Grootste verskeuken van Nederland

€20 miljoen

Oude Tonge

maitre.com

Meerderheidsbelang

120

Januari 2015

Passie

Consumenten willen steeds vaker makkelijk maar ook gezond eten. Een consument die denkt aan makkelijk eten, komt echter meestal uit bij ongezonde opties. Maître levert hiervoor de oplossing. Vanuit haar eigen keuken kookt zij dagelijks op grote schaal verse en verantwoorde maaltijden. Met een effectieve distributie is zij in staat dit eten dagelijks bij de consument te krijgen. Maître is ervan overtuigd dat zij pas aan de start staat van een grote transitie waarin de klant minder vaak zelf kookt en deze meer on-demand voorziet in haar eetbehoefte. Maître is met haar unieke opzet en ervaring perfect gepositioneerd om hiervan te profiteren.

Actie

Nobel is gestart met een grondige professionalisering van de productieprocessen om de onderneming klaar te maken voor complexe productievolumes. Dit is noodzakelijk om de verschuiving naar ultra verse maaltijden te kunnen maken. Daarnaast heeft Maître een acquisitie gedaan om haar positie te verstevigen en is er veel geïnvesteerd in innovatie.

Ambitie

Maître wordt de producent van dagverse maaltijden van de Benelux met afzet in de retail, out of home en direct bij de consument. Maître denkt daarbij actief mee met haar klanten en legt focus op continue innovatie van haar maaltijden en haar presentatie.