Duurzame en innovatieve metaalbewerker gefocust op CNC-draaien/frezen en autogeen- en plasmasnijden 

€15-20 miljoen

35

Ochten en Kesteren

Meerderheidsbelang

heudrametaalbewerking.com

heudrasnijtechniek.nl 

Januari 2024

heudra machine 1

Passie

Hoogwaardige metaalbewerker, voornamelijk gericht op op CNC-frezen en draaien. Heudra is gespecialiseerd in de (seriematige) productie van metalen onderdelen voor OEM’s, en wordt gekenmerkt door hoge betrouwbaarheid, kwaliteit en efficiëntie. Daarnaast heeft Heudra – naast haar eigen hoogwaardige/moderne machinepark – een breed netwerk van specialistische partnerbedrijven waar zij nauw mee samenwerkt, waardoor een geïntegreerd totaalaanbod van metaalbewerkingsdiensten geboden kan worden aan haar klanten. Klanten zijn onder andere actief in de windindustrie, zonne-energie, (energie)transformatoren, machinebouw en bredere metaalindustrie.

Actie

Nobel zal Heudra actief ondersteunen bij de professionalisering en groeiversnelling van de onderneming, waarbij het onder andere zal focussen op het optimaliseren van systemen en processen binnen de organisatie, het doorgroeien van de omvang en kwaliteit van de omzet en groei door middels van strategische acquisities.

Ambitie

De sterke positie van Heudra binnen de metaalbewerkingsindustrie als hoogwaardige CNC draai- en frees- specialist verder versterken, waarbij het ontzorgen van haar klanten centraal staat. Een organisatie die door digitalisering, automatisering en robotisering voorloopt en als betrouwbare en kwalitatieve partner te werk gaat.