Nobel cover image

Vitaminstore

Vitaminstore is de grootste omnichannel retailer in de Nederlandse markt van premium vitamines, mineralen en supplementen.

Lees hier het persbericht

Passie

De Nederlandse markt voor vitamines, mineralen en supplementen is al jaren bezig aan een stevige opmars. De algehele zelfzorggezondheidstrend, mede versterkt door COVID-19, maakt dat consumenten steeds bewuster omgaan met hun welzijn. Daarnaast staat gezondheid prominent op de politieke agenda door de initiatie van het “Nationaal preventieakkoord” met focus op preventie in plaats van medicinale behandelingen. Bovendien zorgt de toenemende verschuiving van offline naar online ervoor dat Vitaminstore ideaal gepositioneerd is om haar omnichannel strategie te benutten.

Actie

De eerste fase van de investering in Vitaminstore betreft het verder uitbouwen van het omnichannel platform met de nadruk op online aanwezigheid, persoonlijk advies en customer journey. In de tweede fase zal de focus liggen op de verdere winstgevende uitbouw van de onderneming. Hierbij zal naast een intensieve focus op de Nederlandse B2C en B2B markt, ook op termijn naar een internationalisatie van de formule en product verbreding worden gekeken.

Ambitie?

Vitaminstore wordt de toonaangevende Europese D2C speler in de consumentengezondheidszorg die uitblinkt in klantgerichtheid door een zowel digitale als fysieke product ervaring die het welzijn van de consument ondersteunt.

Vitaminstore is de grootste omnichannel retailer in de Nederlandse markt van premium vitamines, mineralen en supplementen.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten voor de hygiënische procesindustrie. S.K.S. is in Nederland uitgegroeid tot marktleider in haar segment.

Oad is een gecombineerde bus- en touroperator. Als busonderneming regelt Oad met ruim 50 touringcars vervoer voor uiteenlopende klanten.

Maître is de grootste verskeuken van Nederland. In deze keuken in Oude Tonge bereiden wij met ca. 120 mensen dagelijks…

Wave is een van de grootste kappersondernemingen van de Benelux met meer dan 160 salons en meer dan 1 miljoen klanten verdeeld…

Leapp is de grootste omnichannel retailer in de markt voor refurbished Apple apparatuur

Ace & Tate is een snel groeiende omnichannel opticien actief in meerdere landen in Europa. Online en offline gaan bij Ace & Tate naadloos in elkaar over.