Nobel cover image

Squla

Squla is het meest innovatieve online educatie platform van Nederland met een oefenprogramma gebaseerd op Cito voor kinderen van groep 1 t/m groep 8

  • € 10m

  • Minderheidsbelang

  • Amsterdam

  • www.squla.nl

  • 40

  • Maart 2014

Passie

Een ouder wil graag dat een kind haar best doet op school en zelfvertrouwen heeft. Een docent wil graag goede resultaten. En een kind wil graag spelen.

Squla is het antwoord op deze drie doelstellingen. Door oefenmateriaal van school – gelinkt aan Cito – in spelformaat te presenteren, heeft een kind er lol in om continu bezig te zijn met de lesstof, krijgt het meer zelfvertrouwen en verbeteren zijn of haar resultaten. Op deze manier draagt Squla bij aan een duurzame ontwikkeling en verandering van educatie.

Actie

Nobel heeft een minderheidsbelang en is niet dagelijks betrokken bij de onderneming. In haar rol heeft Nobel ondersteuning geleverd bij het uitdenken van de groeistrategie en bij het ophalen van financiering voor de onderneming.

Ambitie

Squla wordt het grootste Europese online learning platform voor kinderen op de lagere school.

“Het veranderende consumentengedrag biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven die hierop kunnen inspelen.”

Daniël van der Pluijm

Founding Partner

Slider Image Daniël van der Pluijm
“De kracht van een onderneming ligt op de werkvloer. Het is onze taak om deze kracht te ontsluiten door het management – en vooral de medewerkers – de middelen en inzichten te geven die zij nodig hebben om succesvol te kunnen zijn. Door hen actief te ondersteunen, maar tegelijkertijd de vrijheid te geven om zelf hun doelen te verwezenlijken, ontstaat ondernemerschap. Dit leidt tot de beste resultaten."

Alexander van Rhijn

Investment Manager

Slider Image Alexander van Rhijn
"Het creëren van waarde begint met een goed uitgewerkt plan, de uitvoering ervan bepaalt het succes."

Joram Hoevenaars

Senior Investment Manager

Slider Image Joram Hoevenaars

Maître is de grootste verskeuken van Nederland. In deze keuken in Oude Tonge bereiden wij met ca. 120 mensen dagelijks…

Oad is een gecombineerde bus- en touroperator. Als busonderneming regelt Oad met ruim 50 touringcars vervoer voor uiteenlopende klanten.

Wave is een van de grootste kappersondernemingen van de Benelux met meer dan 160 salons en meer dan 1 miljoen klanten verdeeld…