Nobel cover image

SKS

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten voor de hygiënische procesindustrie. S.K.S. is in Nederland uitgegroeid tot marktleider in haar segment.

  • €30m

  • Meerderheidsbelang

  • Nederland, België, Duitsland, hoofdkantoor in Waalwijk

  • www.sks-online.com

  • 45

  • December 2019

Passie

S.K.S. heeft zich in de afgelopen 25 jaren uitgebouwd tot een succesvolle `supermarkt` voor leiding- en procescomponenten voor de hygiënische procesindustrie. De ontwikkelingen in de verschillende eindmarkten zorgen voor duurzame groei. SKS is als marktleidende technische groothandel en op basis van haar unieke “supermarkt model”, goed gepositioneerd om te profiteren van deze groeimogelijkheden.

Actie

Er liggen volop kansen voor S.K.S om autonoom door te groeien. Een verdere digitalisering van de bedrijfsprocessen, met name aan de commerciële zijde, kunnen bijdragen aan het commerciële succes. De digitalisering van de samenleving heeft immers veel impact op de manier waarop bedrijven moeten interacteren met hun afnemers. Hoewel dit aanvankelijk meer zichtbaar was in het B2C domein, blijft dit effect ook voor B2B-geörienteerde ondernemingen zoals SKS niet uit.

Ambitie?

S.K.S. wil marktleider blijven en dit verder uitbouwen.

S.K.S. is een voorraadhoudende groothandel, gespecialiseerd in roestvast stalen leiding- en procescomponenten voor de hygiënische procesindustrie. S.K.S. is in Nederland uitgegroeid tot marktleider in haar segment.

Wave is een van de grootste kappersondernemingen van de Benelux met meer dan 160 salons en meer dan 1 miljoen klanten verdeeld…

Vitaminstore is de grootste omnichannel retailer in de Nederlandse markt van premium vitamines, mineralen en supplementen.

Oad is een gecombineerde bus- en touroperator. Als busonderneming regelt Oad met ruim 50 touringcars vervoer voor uiteenlopende klanten.

Maître is de grootste verskeuken van Nederland. In deze keuken in Oude Tonge bereiden wij met ca. 120 mensen dagelijks…

Leapp is de grootste omnichannel retailer in de markt voor refurbished Apple apparatuur

Ace & Tate is een snel groeiende omnichannel opticien actief in meerdere landen in Europa. Online en offline gaan bij Ace & Tate naadloos in elkaar over.