Nobel cover image

Vacature: Investment Associate

Het veranderende consumentengedrag daagt bedrijven uit om zich aan te passen. Nobel begrijpt deze uitdaging en bouwt als investeerder mee aan de transformatie en groei van middelgrote Nederlandse bedrijven. Nobel onderscheidt zich door haar actieve betrokkenheid en ondersteuning op financieel, operationeel maar nadrukkelijk ook strategisch vlak. Nobel heeft daarmee een focus op waardecreatie voor de lange termijn.

 

Nobel is op zoek naar een (Senior) Investment Associate. Hij of zij beschikt over 3 tot 5 jaar werkervaring in private equity, M&A en/of Strategy Consultancy. De Investment Associate is onderdeel van alle facetten van het investeringproces, waaronder dealsourcing, due diligence onderzoeken en transacties. Tevens is de Investment Associate actief betrokken bij (het uitvoeren en begeleiden van) waardecreatieprojecten binnen ondernemingen uit de portefeuille.

 

De kandidaat is analytisch sterk en intrinsiek nieuwsgierig. Hij of zij heeft oog voor detail en kan denken in waarde. Neemt zelfstandig verantwoordelijkheid en acteert waar nodig pro actief. Hij of zij houdt ervan om in een ondernemende omgeving te werken met gedreven en gepassioneerde collega’s. Is een flexibele teamspeler die communicatief vaardig is, met gevoel voor relaties.

 

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan contact met ons op.