Nobel cover image

Oad

Oad is een gecombineerde bus- en touroperator. Als busonderneming regelt Oad met ruim 50 touringcars vervoer voor uiteenlopende klanten. Als touroperator organiseert Oad meerdaagse excursie en rondreizen binnen en buiten Europa.
  • € 35m

  • Meerderheidsbelang

  • Goor / Lijnden / Lith

  • www.oad.nl

  • 200

  • September 2013

Passie

Reizen verbindt en biedt vrijheid. Met dit idee verzorgt Oad al sinds mensenheugenis geheel verzorgde busreizen voor miljoenen Nederlanders die als groep willen reizen. Oad onderscheidt zich doordat het haar reizen geheel uitvoert met eigen mensen en bussen. Klanten voelen zich daardoor verbonden aan het merk. Daardoor is Oad in staat om haar klanten aan zich te binden en hen werkelijk te activeren.

oad

Actie

Nobel heeft in september 2013 het merk Oad en het bijbehorende busbedrijf uit het faillissement gekocht. Sinds de aankoop heeft Nobel de onderneming en het merk nieuwe energie gegeven. Daarnaast heeft Oad zich ontwikkeld van een puur ‘offline’ bedrijf naar een omni-channel onderneming waar klanten via meerdere kanalen reizen kunnen boeken

oad

Ambitie

Oad wordt het leidende reismerk voor georganiseerde en collectieve reizen. Wanneer consumenten graag ontzorgd willen worden en als groep willen reizen, denken zij aan Oad

oad

oad

Wave is een van de grootste kappersondernemingen van de Benelux met meer dan 160 salons en meer dan 1 miljoen klanten verdeeld…

Oad is een gecombineerde bus- en touroperator. Als busonderneming regelt Oad met ruim 50 touringcars vervoer voor uiteenlopende klanten.

Maître is de grootste verskeuken van Nederland. In deze keuken in Oude Tonge bereiden wij met ca. 120 mensen dagelijks…

Squla is het meest innovatieve online educatie platform van Nederland met een oefenprogramma gebaseerd op Cito voor kinderen van groep 1 t/m groep 8.

Ace&Tate is een snel groeiende omni-channel opticien actief in meerdere landen in Europa. Online en offline gaan bij Ace&Tate naadloos in elkaar over.

1DayFly.com is een snel groeiende online retailer met dagelijks nieuwe producten tegen zeer scherpe prijzen in verschillende categorieën.