Nobel cover image

Maître

Maître is de grootste verskeuken van Nederland. In deze keuken in Oude Tonge bereiden wij met ca. 120 mensen dagelijks verse maaltijden voor de retail, maar ook voor het out-of-home kanaal.

Passie

Consumenten willen steeds vaker makkelijk maar ook gezond eten. Een consument die denkt aan makkelijk eten, komt echter meestal uit bij ongezonde opties. Maître levert hiervoor de oplossing. Vanuit haar eigen keuken kookt zij dagelijks op grote schaal verse en verantwoorde maaltijden. Met een effectieve distributie is zij in staat dit eten dagelijks bij de consument te krijgen. Maître is ervan overtuigd dat zij pas aan de start staat van een grote transitie waarin de klant minder vaak zelf kookt en deze meer on-demand voorziet in haar eetbehoefte. Maître is met haar unieke opzet en ervaring perfect gepositioneerd om hiervan te profiteren.

Maitre

Actie

Nobel is gestart met een grondige professionalisering van de productieprocessen om de onderneming klaar te maken voor complexe productievolumes. Dit is noodzakelijk om de verschuiving naar ultra verse maaltijden te kunnen maken. Daarnaast heeft Maître een acquisitie gedaan om haar positie te verstevigen en is er veel geïnvesteerd in innovatie.

Maitre

Ambitie

Maître wordt de producent van dagverse maaltijden van de Benelux met afzet in de retail, out of home en direct bij de consument. Maître denkt daarbij actief mee met haar klanten en legt focus op continue innovatie van haar maaltijden en haar presentatie.

Maitre

“Het veranderende consumentengedrag biedt ongekende mogelijkheden voor bedrijven die hierop kunnen inspelen.”

Daniël van der Pluijm

Founding Partner

Slider Image Daniël van der Pluijm
“De kracht van een onderneming ligt op de werkvloer."

Privé: Erwin Schröder

Senior Associate

Slider Image Privé: Erwin Schröder
“Alle succes begint met energie en de wil om te verbeteren. Daarom is het cruciaal om te denken vanuit verandering en mogelijkheden, in plaats vanuit het status quo.”

Pieter Schroeder

Founding Partner

Slider Image Pieter Schroeder
"De mate van ondernemerschap bepaalt voor een groot deel de waarde van een onderneming."

Privé: Roel Vissers

Investment Manager

Slider Image Privé: Roel Vissers

Oad is een gecombineerde bus- en touroperator. Als busonderneming regelt Oad met ruim 50 touringcars vervoer voor uiteenlopende klanten.

Squla is het meest innovatieve online educatie platform van Nederland met een oefenprogramma gebaseerd op Cito voor kinderen van groep 1 t/m groep 8.

Ace&Tate is een snel groeiende omni-channel opticien actief in meerdere landen in Europa. Online en offline gaan bij Ace&Tate naadloos in elkaar over.

Leapp is de grootste omnichannel retailer in de markt voor refurbished Apple apparatuur